OM OSS

Vi skräddarsyr alltid våra team utifrån uppdraget. Vi kan vara många, eller en i taget. Specialister och generalister. Alla projekt börjar med att vi tillsammans går igenom uppgiften och ser hur vi mest effektivt kan lösa den.

Vi har många duktiga medarbetare i vårt nätverk. Gemensamt är att vi alla har väl dokumenterad och relevant erfarenhet. Här nedan kan du möta några som du kommer i kontakt med när du jobbar med oss!

BJÖRN CARLGREN

PRODUCENT

Björn är journalist med bakgrund som reporter och producent vid SR och SVT. Han har även varit lärare på Stockholms universitet och ansvarig för tv-utbildningen vid JMK. Han är en erfaren intervjuare, producent och medietränare.

JENS ISINGER

FOTOGRAF / REDIGERARE

Jens är fotograf och redigerare och medverkar i produktioner både för TV och webben. Han har erfarenhet både av studioproduktioner, reportage och webb-TV.

OSKAR HAGELBÄCK

ART DIRECTION / MOTION GRAPHICS

Oskar är AD och jobbar som konsult inom marknadsföring i egen verksamhet och hjälper Carlgren TV & Video med animationer, rörlig grafisk form och 3D.

ALEXA ROBERTSON

SPEAKER / ÖVERSÄTTARE

Alexa är född i Kanada och jobbar som översättare och engelsk speaker. Hon är professor i medie- och kommunikationsvetenskap vid Stockholms universitet och även författare.

TOBIAS HÖIEM-FLYCKT

FILMFOTOGRAF

Tobias är frilansande filmfotograf. Han är utbildad på Dramatiska Institutet och är medlem i fsf, Föreningen Sveriges Filmfotografer. Tobias jobbar med allt från drama och dokumentärer till reklam och företagsfilm.

PER ZETTERMAN

FOTOGRAF / REDIGERARE

Per är fotograf och redigerare med mångårig erfarenhet från reportageproduktion för bland annat SVT. Han filmar och klipper även företags- och informationsfilm.

ALAR SUURNA

LJUDTEKNIKER
Alar är en välrenommerad ljudtekniker med mer än 30 års erfarenhet inom musik- och TV/Broadcast-branschen. Han gör allt från “ax till limpa”, dvs produktion, inspelning, mixning, efterbearbetning/ljudläggning och mastering. Han har även varit konsult och lärare på högskolor i Stockholm, Norrköping och Piteå.

HANNA ZETTERBERG

PRODUCENT
Hanna är producent, kommunikatör och strateg och arbetar mestadels med att förmedla forskning till allmänhet och beslutsfattare. Hon är även en erfaren medie- och budskapstränare och anlitas dessutom ofta som moderator.

THOMAS LAGERSTRÖM

KONSULT

Thomas medverkar i medieträningar för i huvudsak den offentliga sektorn.

Han har de senaste tjugo åren främst arbetat  som kommundirektör/chef och varit ansvarig för olika verksamheter i flera kommuner runt om i landet, men även haft ledande uppdrag inom det privata näringslivet.

Thomas är ”en man från verkligheten” som har bred erfarenhet av massmediernas påverkan på arbetet inom såväl offentlig som privat verksamhet.